Gezond eten

BBQ maar dan gezond

Niets zegt de zomer als een BBQ van de achtertuin. Maar wanneer al je vrienden en fam naar hun gewicht kijken (het is tenslotte zwempakseizoen), het is altijd leuk om lichtere menu-opties te hebben. Alleen omdat je gezond bent, wil nog niet zeggen dat je niet op een sappige hamburger kunt bladeren. We hebben 18 moordenaarrecepten afgerond om in uw cookout op te nemen die nog steeds robuust zijn in smaak. Dus vuren de grill op en krijg Cookin ‘!

  1. Warme rode aardappelsalade: deze super eenvoudige zeven ingrediënt-aardappelsalade is een manier met lage dikke om je carb-fix te krijgen. Olijfolie en azijn kleden deze bijgerecht aan (No Mayo hier!). (via SADUR)
  2. Black Eyed Pea Ceviche: maak deze lekkere ceviche in de ochtend, dus het kan al het pittige citroenverband wekken tegen de tijd dat je gasten arriveert. Dit veganistische recept is één zelfs vleeseters zullen van houden. (via vork u – geen vork u)
  3. Turkije-spinazie Sliders: We weten allemaal dat het vervangen van gemalen rundvlees met Lean, Ground Turkije een serieuze caloriebesparing is. Om nog meer van het vet te snijden, sla het broodje en mayo over en dient deze in een sla wrap. (via bon appetit)
  4. Paleo BBQ-saus: dit recept voor zelfgemaakte BBQ-saus kan een beetje boter en melasse omvatten, maar het is een veel gezondere optie dan één die u opneemt op uw lokale markt. Bovendien laat het zien hoe je vier verschillende variaties kunt maken, afhankelijk van je gehemelte. Slekte deze paleo-vriendelijke saus op wat kip, vis of een lean-eiwit voor een extra barbecue-kick. (Via Fed + Fit)
  5. Kies in plaats van uw kool in Mayo te draaien, kies voor deze Aziatische geïnspireerde slaw gemaakt met sesamolie en citroen. Het is een lichtere (en veel smakelijke) manier om je groenten op te eten. (via alkaline zussen)
  6. Gegrilde Halloumi + Peach Skewers: Als je geen Halloumi-kaas hebt gehad, weet je niet wat je mist. Dit recept stelt je in staat om kubussen van kaas, mensen te grillen. Gegrilde kaas! Maar, zoals, een manier gezondere versie. (via mijn nieuwe wortels)

Denk ook eens aan een leuke BBQ schort