Medisch

Omgaan met incontinentie met Tena

Het kan erg vervelend zijn wanneer je last hebt van incontinentie, Tena kan daarbij helpen. Je zult op onverwachte momenten gaan urineren of ontlasten wanneer je incontinentie hebt. Vaak heb je ook nog eens niet genoeg tijd om een toilet op te zoeken. Ongeveer 1,6 miljoen Nederlanders hebben last van een van de vormen van incontinentie. Deze aandoening is dus een aardig groot probleem die opgelost moet worden. De producten van Tena zullen goed helpen bij het omgaan met incontinentie. Met deze producten kan je weer doen wat je wil zonder je druk te maken over incontinentie.

Hoge kwaliteit producten van Tena

Met Tena maak je gebruik van hoge kwaliteit producten die incontinentie tegengaan. Het bedrijf streeft ernaar om een product te produceren die jou helpt om met trots de wereld weer in te gaan. Geen beschaming meer dus wanneer je onverwachts begint te urineren of ontlasten. Daarnaast zitten de producten van Tena erg comfortabel zodat je weinig merkt tijdens het gebruik. Met de plannen die gemaakt zijn voor de toekomst zal de productie van Tena producten ook nog eens duurzamer worden. Er wordt gestreefd naar 100% gebruik van hernieuwbare energie. Zo wordt er verwacht dat de CO2 uitstoot bij de productie met 50% zal dalen in 2030. Naast jezelf draag je dus ook bij aan een gezond milieu.

Producten kopen bij een betrouwbare winkel

De producten van Tena kun je kopen bij 123Drogisterij. Hier kun je alle producten vinden die je nodig hebt om incontinentie tegen te gaan. De producten zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit en je zult daarnaast genieten van een snelle en anonieme levering. Hier kun je er verzekerd van zijn dat je een fantastisch product zult ontvangen zodat jouw incontinentie geen probleem meer wordt. 

Verhelpen van incontinentie

Bepaalde vormen van incontinentie kunnen verholpen worden door oefeningen te doen. Het is dan wel belangrijk dat je weet welke vorm van incontinentie je hebt. Om hierachter te komen kun je het beste terecht bij een deskundige als een huisarts. Hier kan je advies krijgen of het mogelijk is om de incontinentie te verhelpen en hoe je dit moet doen. Daarnaast kun je ook zo inzicht krijgen in de mogelijke oorzaken waardoor de incontinentie is ontstaan.

De vormen van incontinentie

Er zijn verschillende vormen van incontinentie die je kan krijgen. Als eerste is er de overactieve blaas. Het is hierbij niet meer mogelijk om controle te krijgen over de blaas. Je zult dan niet meer kunnen bepalen wanneer je wilt urineren. Een aandrangincontinentie zal ervoor zorgen dat de blaasspier op onverwachte momenten zal knijpen. Je hebt op deze manier een te late indicatie van wanneer je moet urineren. Zo is er dus niet genoeg tijd om een toilet op te zoeken. Bij urineretentie zal het niet mogelijk zijn om de blaas volledig te legen. Daarnaast zal het ook moeilijk kunnen zijn om te beginnen met urineren. Stressincontinentie houdt in dat je geen controle meer hebt over de blaas wanneer hier druk op uitgeoefend wordt. Bij handelingen als niezen en lachen kun je de urine dus niet meer inhouden. Ten slotte is er de overloopincontinentie waarbij je geen controle meer hebt over de blaas wanneer deze vol is. Bij een volle blaas wordt het dan lastig om de urine in te houden. De producten van Tena kunnen hierbij helpen, zo kun je weer veilig op pad!