Medisch

Paddenstoelen in de Traditionele Chinese Geneeskunde: Voedingssupplementen met unieke eigenschappen

Paddenstoelen zijn al meer dan 5.000 jaar oud en worden in de Traditionele Chinese Geneeskunde veelvuldig ingezet. Hun geheim? Paddenstoelen bevatten nutritionele en unieke eigenschappen voor lichaam en geest. Met onze voedingssupplementen brengen wij moderne technologie samen met eeuwenoude kennis. Alle supplementen zijn puur, vegan en op basis van adaptogenen paddenstoom met als doel innerlijke balans.

De kracht van onze supplementen zijn de paddenstoelen zelf en het productieproces. Om alles uit de paddenstoel te halen, gebruiken wij de kracht van de natuur en de paddestoel zelf. Paddenstoelen zijn uniek in hun samenstelling van voedingsstoffen en hebben een hoge concentratie aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en fytonutriënten. Paddenstoelen kunnen daarnaast helpen bij het verminderen van stress, het stimuleren van het immuunsysteem en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

Met onze supplementen willnen wij mensen helpden binnterlijke balans te bereiken. Wij geloven dat dit de sleutel is tot een gezond en gelukkig leven.

Chaga en meer

Chaga, reishi, cordyceps en tremella zijn vier van de meest populaire paddenstoelen die wij gebruiken in onze supplementen. Elke paddestoel heeft unieke eigenschappen die kunnen bijdragen aan een optimale gezondheid.

Chaga is een van de krachtigste antioxidanten die er bestaan. Deze paddestoel kan helpen bij het beschermen van lichaamscellen tegen schade door vrije radicalen. Chaga bevat ook beta-glucanen, een stof die het immuunsysteem kan stimuleren.

Reishi wordt ook wel de koningin der paddestoelen genoemd. Deze paddestoel is al meer dan 2000 jaar bekend om haar unieke voordelen voor de gezondheid. Reishi bevat triterpenen, een stof die kan helpen bij het verminderen van stress en het stimuleren van het immuunsysteem.

Cordyceps is een paddestoel die voornamelijk in Azië wordt gebruikt. Cordyceps bevat cordyceptine, een stof die kan helpen bij het verbeteren van de spijsvertering en het stimuleren van de groei van nieuwe lichaamscellen.

Meer info op Human Pro