Medisch

Waarom je onze zorg sokken echt moet hebben

Als je in de zorg werkt, zijn er strenge regels over wat je wel en niet aan mag of om mag doen. Maar gelukkig heeft de Website van Mitella een hele leuke collectie met bijvoorbeeld zorg sokken, wat je kan dragen op werk en die elke dag leuker zal maken. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei leuke patronen en kleurtjes. Daardoor wordt je werk gelijk veel minder saai. En wie wil er nou niet hele leuke sokken dragen op werk? Want de zorg hoeft niet saai te zijn. En alles wat je dag een beetje leuker maakt, is het waard.

Stijl

De leuke verpleegkundige zorg sokken staan vol met toepasselijke plaatjes. Zoals pillen, stethoscopen, zusterkapjes of scrubs. Er zijn ook wel subtielere sokken met alleen een pleister op de hiel. Ze zijn er in alle soorten en maten. Het is hartstikke leuk om je dienst te draaien en dat mensen dan blij worden van je sokken. Ze zijn niet alleen heel voordelig maar ook vaak in de aanbieding. Dan kan je ze ook nog voor je collega’s kopen als cadeautje. Niks leuker dan trendy medische sokken. Je hebt ze in maat 35 of 46. Laat je voeten shinen op de werkvloer.

Alle soorten

Ze zijn er niet alleen voor dokters. Maar ook voor kaak, kraam en mondzorg! Vrolijke printjes zijn altijd leuk, maar nog leuker als het printjes zijn van iets waar je heel veel passie voor hebt. Als je als kraamverzorger werkt, of als verpleegkundige dan is dit echt niet te missen. Zelf orthodontisten kunnen hun sokken vinden bij ons. Als je cadeaus wil kopen voor alle medewerkers dan zijn ze ook in grotere aantallen te verkrijgen. Je kan dan ook je logo of werk-motto erop laten zetten. Extra persoonlijk en extra leuk!