Medisch

Wat is colloïdaal zilver?

Wat is colloïdaal zilver en waarom wordt het toegevoegd aan huidproducten? Colloïdaal zilver bestaat uit kleine zilverdeeltjes in water. Veel mensen ervaren dat deze stof een positieve werking heeft op onder meer huidproblemen. Colloïdaal zilver heeft een natuurlijke oorsprong. Als je huidklachten wilt verminderen met behulp van natuurlijke middelen, dan is een zalf met zuivel colloïdaal zilver wellicht iets om te proberen. Deze zalf is verkrijgbaar bij Meditech Europe. Lees verder als je hier meer over wilt weten. We vertellen je alles over colloïdaal zilver en wat het kan betekenen voor je huid. 

Huidproblemen

Wist je dat je je huid energie kunt geven en kunt reinigen met behulp van colloïdaal zilver? Colloïdaal zilver wordt gebruikt om diverse huidproblemen tegen te gaan. Veel mensen met huidproblemen ervaren een vermindering van hun klachten na het gebruiken van een zalf met zuiver colloïdaal zilver. Van specifieke huidongemakken tot het reinigen van de huid, deze zalf kan op diverse manieren worden ingezet. Voor een goede huid is het belangrijk om deze regelmatig te ontdoen van onzuiverheden. Colloïdaal zilver is een effectief middel om de huid te verzorgen.

Zuiver colloïdaal zilver

Colloïdaal zilver wordt toegevoegd aan bepaalde huidproducten vanwege de energetische en verzorgende werking. Het gaat om zeer kleine zilverdeeltjes in water. Er is zalf met zuiver colloïdaal zilver verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij Meditech Europe. Het voordeel van de zalf die hier te krijgen is, is dat er naast zuivel colloïdaal zilver ook colloïdaal goud is toegevoegd. Verder bevat de zalf vele mineralen en vitaminen. Alle ingrediënten hebben een natuurlijke oorsprong. Deze zalf helpt je om je huid te reinigen en energie te geven. Het is te gebruiken voor ieder huidtype. Het product is niet bedoeld om te consumeren. Voor een optimale werking moet dit product op de huid worden gesmeerd.

De voordelen van natuurlijke middelen 

Als je je huid goed wilt verzorgen, is het belangrijk om zo veel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke middelen. Ingrediënten met een natuurlijke oorsprong kunnen zeer effectief zijn. Chemische toevoegingen daarentegen, leiden in veel gevallen tot huidirritaties. Een zalf met natuurlijke toevoegingen zoals vitaminen, mineralen en zuiver colloïdaal zilver, heeft een energetische werking op de huid. Als je te maken hebt met specifieke huidproblemen, raadpleeg dan een arts of laat je door Meditech Europe van advies voorzien. De specialisten van Meditech helpen je aan een passend product. Hier ben je verzekerd van de beste kwaliteit en deskundig advies.