Sport

Fan van Apple? Deze apparaten kun je allemaal gebruiken!

De producten van Apple zijn geliefd! En dat is niet gek: dit techbedrijf loopt voorop als het aankomt op innovatieve en gebruiksvriendelijke apparaten. Ben je fan van Apple? Dan wil je waarschijnlijk zoveel mogelijk apparaten gebruiken van het merk. Hier kun je allemaal aan denken.

Apple Watch

Gebruik jij al een smartwatch? Dit apparaatje om de pols is sterk in opkomst. Je kunt er namelijk een heleboel mee. Vaak wordt gedacht dat smartwatches er enkel zijn om sportprestaties bij te houden. Dit is echter niet het enige: gebruik het apparaat ook om belletjes op te nemen, berichten te beantwoorden en dagelijkse rituelen bij te houden. En maak het apparaat persoonlijk met mooie smartwatch bandjes! Zo is het een waardig accessoire om te dragen. Apple Watch bandjes kennen veel looks: van sportief nylon tot een chic Milanees bandje. Draag wat er het best bij jou past.

iPhone

De telefoon is ons meest gebruikte apparaat. Je hebt ‘m immers de hele dag bij je en je kijkt er vaak op. Kies daarom een goede smartphone! Een iPhone is geliefd om de snelheid, betrouwbaarheid en eenvoudigheid qua besturing. Je kunt gebruikmaken van slimme extra’s zoals Apple Pay. En je kunt je telefoon synchroniseren met je andere Apple apparaten! Er zijn verschillende uitvoeringen van de iPhone te vinden: ga na wat jij het liefst gebruikt.

iPad

Vind je een tablet handig? Om mee te nemen op vakantie, om mee op de bank te liggen of om mee te brengen in de trein: er zijn veel opties mogelijk. Daarnaast worden iPads gebruikt door designers bijvoorbeeld, aangezien het zulke sterke tablets zijn waar je perfect op kunt tekenen. Misschien is dit wel iets voor jou!

Mac

Computers heten in de wereld van Apple: Mac. Van de MacBook tot de iMac, je hebt verschillende opties. Een MacBook is een laptop. Denk aan de lichtgewicht MacBook Air of de krachtige MacBook Pro. Maar je kunt ook kiezen voor een vaste computer, namelijk een iMac of een Mac Mini. Een verstandige keuze als je een vaste werkplek hebt, bijvoorbeeld thuis of op kantoor.

AirPods

Luister je graag naar muziek of podcasts? Veel mensen doen dit met AirPods in de oren: moderne draadloze oortjes. Ze werken via Bluetooth, wat maakt dat een snoertje niet meer nodig is. Verder staan AirPods bekend om de goede geluidskwaliteit, zeker in vergelijking met andere oortjes. Je hebt de keuze uit ‘reguliere’ AirPods en AirPods Pro, waarbij je met de tweede categorie voor net wat meer luxe gaat. Ben je op zoek naar een koptelefoon? Dan is de AirPods Max iets voor jou.

AirTag

We sluiten af met de AirTag, wat meer een accessoire is om bij je andere apparaten of spullen te gebruiken. Je kunt hiermee namelijk eenvoudig terugvinden waar iets ligt of waar je iets hebt achtergelaten. Hang een tag aan je sleutels, portemonnee, halsband van je huisdier, rugtas of laptophoes. Ben je iets kwijt? Gewoon even zoeken waar de AirTag is, en je hebt het gauw weer terug. Dat is heel handig!